SUSHI CULTURE

Recentreview


4.5 stars out of 80 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Sushi Culture. Want to know more? Find out more.

25 Jun 2024 at 19:37 Het duurde bijna 2 uur voor de bestelling kwam.2 keer gebeld en in armoedig engels uitgelegd gekregen dat de suschi boats onderweg waren.Ik vermoed dat het zeilschepen zijn
22 Jun 2024 at 15:55 Lekker, vriendelijke levering. Was wel laat door problemen, maar de bezorger heeft me daarvoor netjes gebeld.
21 Jun 2024 at 19:01 Super lekkere en verse sushi!!! Enige nadeel was dat we erg lang hebben gewacht… maar het was dat waard
20 Jun 2024 at 22:59 De levering was enorm traag. Ik heb uur en 20 minuten buiten staan wachten op mijn eten. De sushi zelf was wel heel lekker!
19 Jun 2024 at 12:15 Super lekker en zeer leuke mensen . Zeer content over hun
16 Jun 2024 at 23:22 Zeer lekker vlotte levering
16 Jun 2024 at 14:31 Heerlijke sushi
12 Jun 2024 at 20:01 Goede en verse kwaliteit en mooi gepresenteerd. Zeer vlotte en vriendelijke levering.
7 Jun 2024 at 19:54 Super lekker
2 Jun 2024 at 22:02 Kwam meer als een half uur te laat, de tijd zij geselecteerd hebben en was koud
2 Jun 2024 at 19:03 Heerlijke sushi heel vers. De hapjes en noedels waren lekker. Ik zou alleen wel bij de (extra)noedels erbij zetten dat daar ei bij zit.
2 Jun 2024 at 17:34 Sushi was niet slecht maar zeker ook niet de beste wat ik heb gegeten, helaas 1 zeer lange zwarte haar uit 1 van de sushi getrokken. Daar gaat je honger wel even van liggen. Levering is altijd minumum 20min te laat.